Auto-line® Automatfiltre LVLR-E

HiFlux Auto-line® filtre er designet som kompakte selvrensende automatfiltre med en bred vifte af anvendelsesmuligheder til forskellige typer væske. Filterets robuste konstruktion gør det velegnet til industrielle og hygiejniske anvendelser, hvor driftssikkerhed og pålidelighed er afgørende.

Det industrielle Auto-line® filter anvendes i mange sektorer som f.eks. maling, kølevand og spildevand, teknisk vand, varmevekslere, kemikalier, resiner og energisektoren.

Auto-line® filteret anvendes, når der er behov for en automatisk kontinuerlig rengøringsproces. Partiklerne koncentreres i filteret, indtil de drænes væk, mens filteret stadig er i drift, og væsketabet som følge af rengøringsprocessen er minimalt.

Ved udformningen af filteret var det meget vigtigt at gøre konstruktionen robust og pålidelig. Ved at begrænse antallet af bevægelige komponenter minimeres slidtage- og krav til vedligehold. På trods af filterets størrelse er vedligeholdelsen holdt enkel med få interne dele og specialudviklet hjælpeværktøj, der sikrer en enkel vedligeholdelse uden behov for ekstern servicehjælp.

Der kan leveres specialudgaver efter kundens ønsker.
Typisk forskellige tilslutninger, temperatur- og trykniveauer.

Kapacitet: 960 - 2000 m3/h
Filtrering: 100 - 1000 µm
Tryk: 6 bar
Anvendelse: Industri

Produktspecifikationer for selvrensende filter

HiFlux Auto-line® filtre er fremstillet af rustfrit syrefast stål. Filteret opfylder gældende standarder og normer for trykbeholdere og er i overensstemmelse med maskindirektivet. Filteret er CE-mærket, når filteret overholder den relevante lovgivning.

Filteret kan leveres klar til installation, komplet med elektronisk styring og automatisk drænventil.

Der findes et bredt udvalg af tilbehør til Auto-line® filterløsninger såsom: udluftningsventiler, pakninger, inverter, tryksensorer, ben og meget mere.

Specialudførelser leveres i henhold til kundespecifikationer – typisk andre tryk- og/eller temperatur niveauer.

Kapacitet: (ved viskositet 1 cSt og som trykfilter)


*) Kapacitet i m³/h / mikron

Filteret bør kun installeres som trykfilter i systemer, der har et positivt overtryk (der skal tages hensyn til omgivelserne). Alle Auto-line® filtre er standardproducerede i overensstemmelse med direktivet om trykbærende udstyr 2014/68/EU artikel 4, afsnit 3.

Auto-line® filteret er i overensstemmelse med maskindirektivet 2006/42/EF.

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Du kunne også være interesseret i...

 • Auto-line® Automatfiltre VLR-E

  Kapacitet: 448 - 970 m3/h
  Filtrering: 100 - 1000 µm
  Anvendelse: Industri
 • Auto-line® Automatfiltre XXL & XXLE

  Kapacitet: 61 - 243 m3/h
  Filtrering: 30 - 2000 µm
  Anvendelse: Hygiejnisk & Industri
 • Auto-line® Automatfiltre LR

  Kapacitet: 20 - 66 m3/h
  Filtrering: 30 - 2000 µm
  Anvendelse: Hygiejnisk & Industri
 • Auto-line® Automatfiltre XLR

  Kapacitet: 27 - 110 m3/h
  Filtrering: 30 - 2000 µm
  Anvendelse: Hygiejnisk & Industri

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere