Differenstrykmåler med transmitter

HiFlux differenstryksmåler er en integreret målestation som tilfredsstiller tryk overvågnings opgaver for de fleste filter og varme-veksler installationer.

Den numeriske standardvisning i displayet omfatter:

  1. Indgangstryk P1
  2. Udgangstryk P2
  3. Differenstryk dP

En kæde af lysdioder giver en hurtig og sikker indikering af, hvor tæt differenstrykket er på det indstillede alarm punkt.

Alarm punktet kan nemt programmeres individuelt fra 0,1 bar til 2,0 bar i trin af 0,1 bar. Når differenstrykket når alarm punktet sluttes/afbrydes en relæfunktion, der kan anvendes i forbindelse med fjernalarm eller som styringsfunktion.

Intervallet mellem differenstryk på 0 bar og alarm punktet styrer ligeledes 2 analoge output signaler på 4 – 20 mA, henholdsvis 0 – 10 VDC, for fjernovervågning af udviklingen i differenstrykket.

Produktspecifikationer

Max./min. omgivelses temperatur for display enhed er -20°C henholdsvis + 70°C.

Differenstryksmåleren kommer komplet med 2 stk. tryktransmittere kalibreret til områderne 0 – 10 bar eller 0 – 16 bar.

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Du kunne også være interesseret i...

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere