HG Grovfiltre

HiFlux HG Grovfiltre anvendes hovedsageligt til beskyttelse af pumper, ventiler, reguleringer, instrumenter, varmevekslere og andre komponenter i forskellige proces systemer.

Filteret, som kan anvendes som både sugefilter og som trykfilter, er opbygget i overensstemmelse med gældende standarder og normer for trykbeholdere.

Kompakt design, der som standard leveres med lige løb. Tillige kan filteret leveres med højre/venstreløb eller, som specialudførelse, med bundindløb.

Filterhuset udføres i stål og afhængig af anvendelsen kan det påføres forskel-lige overfladebelægninger så som epoxy coating, naturgummi eller varmgalvanisering med monterede zink-anoder for øget korrosionsbeskyttelse. Filteret kan også leveres i rustrit syrefast stål EN 1.4404.

Filtersien har et maksimeret areal for øget driftsperiode og leveres som standard med filtrering Ø3 mm, Ø6 mm, Ø8 mm og Ø10 mm. Materialet er varmgalvaniseret stål eller rustfrit syrefast stål EN 1.4404. Sier af varmgalvaniseret stål kan monteres med zinkanode for øget korrosionsbeskyttelse og dermed længere levetid.

Alle filtre leveres med udlukningskugleventil og slutmuffe eller blindflange på dræn.

Filtrene indbygges i nogen udstrækning af skibsværfter som køle, sø- og lastvandsfiltre, hvor der er større krav til normtryk og korrosionsbestandighed.

Som option kan der monteres zinkanoder i såvel hus som si. Specialudførelser med andre overfladebelægninger – herunder epoxy coating og vulkaniseret naturgummi – fremstilles i henhold til kunde specifikationer. Andre specialudførelser med hensyn til indbygning, kapaciteter, tryk etc. kan fremstilles efter aftale.

Kapacitet: 12 - 1512 m3/h
Filtrering: Ø2 - 10 mm
Tryk: 10 bar
Anvendelse: Industri
Kategori: Tag:

Produktspecifikationer

hg-grovfiltre

Kapacitet: (ved viskositet 1 cSt)

*) Kapacitet i m³/h ved filtrering i Ø mm

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Du kunne også være interesseret i...

 • DVS 32012 Grovfiltre

  Kapacitet: 10 - 1241 m3/h
  Filtrering: 2 - 10 mm
  Anvendelse: Industri
 • DVS 32013 Grovfiltre

  Kapacitet: 8 - 1080 m3/h
  Filtrering: 2 - 10 mm
  Anvendelse: Industri
 • LSS 4 sifiltre

  Kapacitet: 63 - 5280 m3/h
  Filtrering: 1 - 8 mm
  Anvendelse: Industri
 • LSS 1 sifiltre

  Kapacitet: 42 - 1140 m3/h
  Filtrering: 1 - 8 mm (RF 0,5 - 8 mm)
  Anvendelse: Industri

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere