PWL Rustfrie Patronfiltre

HiFlux PWL & PW Patronfiltre anvendes, hvor der er behov for pålidelig og præcis finfiltrering med stor snavskapacitet. Filterhusene er designet for 10 bar (PWL 7 bar) arbejdstryk og er udstyret med et enkelt og sikkert lukkesy-stem, som gør skiftetiden af filterpatronerne kort, så driftsudnyttelsen bliver størst mulig.

Kompakt design og maksimal indbygget antal filterpatroner sikrer bedst mulig gennemstrømning og dermed lille differenstryk, længere intervaller mellem patronskift og mindre energiforbrug.

Filterhusene er designet i henhold til gældende trykbeholder normer og leveres i rustrit syrefast stål SUS316.

Filterhusene er monteret med støtterør for at give filterpatronerne større tolerance over for differenstryk og temperatur.

Filterhusene er elektropoleret for opnåelse af en glat og ensartet overflade, der er nem at rengøre og vedligeholde.

Udenfor kataloget findes produktserien af HiFlux patronfiltre og specielle filterkerter for høj temperatur/tryk anvendelser, f.eks. for kondensat på 220°C og 53 bar.

For andre muligheder se også HiFlux TP, HiFlux TWP og HiFlux Micro‐line filtre.

Kapacitet: 1 - 42 m3/h
Filtrering: 0,2 - 300 µm
Tryk: 7 bar
Anvendelse: Industri

Produktspecifikationer

HiFlux standard patronfiltre type PWL leveres i rustfrit syrefast stål EN 1.4404. Overflade er elektropoleret ud- og indvendig.

pwl-rustfrie-patronfiltre

*) Kapaciteten er baseret på viskositet 1 cSt og tager ikke hensyn til patrontype, filtreringsgrad i mikron eller snavsbelastning.

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Du kunne også være interesseret i...

  • PW Rustfrie Patronfiltre

    Kapacitet: 1 - 42 m3/h
    Filtrering: 0,2 - 300 µm
    Anvendelse: Industri

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere