WF Patronfilterhuse i Plast

WF Patronfiltre fra HiFlux anvendes, hvor der er behov for pålidelig og præcis finfiltrering fra 1 mikron med stor snavskapacitet i driftsmiljøer, hvor stålfiltre ikke er hensigtsmæssige eller hvor processer foreskriver brugen af plastmaterialer. Filterhusene er designet for 8,6 bar arbejdstryk og er udstyret med et enkelt og sikkert lukkesystem, som gør skiftetiden af filterpatronerne kort, så driftsudnyttelsen bliver størst mulig.

Kompakt design, der sikrer bedst mulig gennemstrømning og dermed lille differenstryk, længere intervaller mellem patronskift og mindre energiforbrug.

Filterhus, som er designet med et sprængtryk på 35 bar og ældningsparametre der overstiger 100.000 cycler fra 0 til 10,5 bar.

Maksimal arbejdstemperatur er 40 grader ved 8.6 bar.

Filterhusene er fremstillet med top i polypropylen og med underskål i enten hvid polypropylen PP eller den gennemsigtige plast type SAN. Model 122 og 202 er udstyret med trykudlignings/ udluftningsventil.

Automatisk udluftning ved bypass stilling.

Filterhusene leveres med forskellig gevindtilslutning. Model 122 har forstærket gevind tilslutning af indstøbt messing.

Specialudførelser leveres i henhold til kundespecifikationer.

Typiske specialudførelser omfatter andet valg af materiale, anden type/størrelse af tilslutning, andre tryk og/eller temperaturniveauer.

Uden for kataloget findes produktserien af messing patronfiltre og specielle filterkerter for højere temperatur/tryk.

For andre muligheder se også HiFlux TP, HiFlux TWP, HiFlux PW, HiFlux Micro‐Line 1050 og HiFlux Micro‐Line 1050 SS filtre.

Kapacitet: 0,75 - 3 m3/h
Filtrering: 1 - 300 µm
Tryk: 10 bar
Anvendelse: Industri

Produktspecifikationer

*) Kapaciteten er baseret på viskositet 1 cSt og tager ikke hensyn til patrontype, filtreringsgrad i mikron eller snavsbelastning

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Du kunne også være interesseret i...

 • PWL Rustfrie Patronfiltre

  Kapacitet: 1 - 42 m3/h
  Filtrering: 0,2 - 300 µm
  Anvendelse: Industri
 • PW Rustfrie Patronfiltre

  Kapacitet: 1 - 42 m3/h
  Filtrering: 0,2 - 300 µm
  Anvendelse: Industri

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere