Ledige stillinger hos HiFlux Filtration A/S

Salgschef med teknisk indsigt til en førende produktionsvirksomhed

Udadvendt, ordentlig og god til at skabe forretningsmæssige resultater. Det er nøgleordene for den person, som vi søger i den nyoprettede stilling som Salgschef i HiFlux Filtration A/S. Hvis du kan genkende ordene og samtidig har ledelsesmæssig erfaring, vil vi meget gerne modtage din ansøgning til stillingen.

HiFlux Filtration A/S er en af de førende europæiske virksomheder inden for fremstilling af væskefilterløsninger til industrielle brancher, herunder fødevare-, kemi-, energi- og forsyningssektoren. Vores produktprogram omfatter et væld af standardfiltre i høj kvalitet. Vi er særligt skarpe på de skræddersyede opgaver, hvor vores teknikere i samarbejde med salgsafdelingen fremstiller det unikke design for kunden. Vores virksomhed ligger i Hedensted, tæt på motorvejen, og vi har forhandlere og kunder over det meste af Europa.

Gennem de seneste år har vi udvidet vores forretning i udlandet. Vi har fortsat blikket strategisk rettet mod nye markeder, hvor vi ønsker at skabe gennembrud og etablere os. Navnlig oplever vi en stigende efterspørgsel på leverancer af specialfiltre. Det ledelsesmæssige ansvar for salget har indtil nu ligget hos Selskabets Direktør, men med de nye vækstmuligheder i sigte har vi valgt at oprette stillingen som Salgschef for afdelingens syv erfarne medarbejdere.

Det bliver med andre ord din kerneopgave at lede salget på det danske og europæiske marked med henblik på at sikre, at HiFlux Filtration bevarer og udbygger sin førerposition.

Som Salgschef kommer du til at arbejde tæt sammen med Selskabets Direktør, Produktionschefen og den Tekniske Chef. Med i bagagen har du en stærk kommerciel og ledelsesmæssig baggrund, og du har et solidt kendskab til det tekniske håndværk i en produktionsvirksomhed. Salgsafdelingen omfatter rutinerede salgskonsulenter, salgssupportere og en marketingansvarlig, som du skal kunne lede, udvikle og udbygge på vores vej mod vækst. På denne vej er der også gode muligheder for, at du selv kan videreudvikle dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer i de kommende år.

Om jobbet
I HiFlux Filtration A/S er vi 36 ansatte. Som Salgschef vil du få ansvaret for at lede salget i en virksomhed, der er teknologisk førende på sit område. Vi arbejder ud fra en grøn dagsorden med fokus på besparelse af ressourcer og forbedring af miljøet. Din hverdag vil blive varierende, og du vil få et stort ansvar for at fastlægge og løbende justere vores salgs- og markedsføringsstrategi.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Daglig ledelse og sparring med salgsafdelingens medarbejdere.
 • Eget ansvar for udvalgte markeder og store OEM-kunder.
 • Den tværgående udvikling af virksomhedens strategi samt implementeringen heraf i
  salgsafdelingen.
 • Udvikling og fornyelse i salgsorganisationen både på kort og lang sigt.

Hvem er du?

 • Du har mangeårig teknisk, kommerciel eller ledelsesmæssig erfaring. Uanset din
  uddannelsesmæssige baggrund har du en eminent teknisk forståelse, så du kan lede
  afdelingen med indsigt i vores kunders behov.
 • Du har erfaring med eksport-, forhandler- og projektsalg, gerne inden for fødevare-, kemi-, energi- og forsyningssektoren.
 • Du har erfaring med internationale handelsaftaler og kontrakter.
 • Du har gode sproglige kompetencer på dansk, engelsk og gerne tysk.
 • Du er god til at samarbejde på tværs i en organisation og til at skabe fællesskab i en
  afdeling.
 • Du har et ledende overblik, men er samtidig omhyggelig i dit arbejde, idet virksomheden er præget af præcision og kvalitet.

Vil du lede HiFlux Filtration ud på nye markeder?
Så send os en ansøgning inden den 3. november 2019. Du skal sende ansøgningen til vores direktør, Svend Andersen, på mail job@hiflux.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Svend på tlf. 7674 1665.

I forbindelse med ansættelsesforløbet vil der indgå en ekstern konsulent, så vi er sikre på, at du og vores virksomhed matcher hinanden godt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobs og ledige stillinger hos HiFlux Filtration