Skip to main content

HiFlux Filtration A/S udstiller sine produkter på industrielle messer i Danmark og udlandet

Kommende messer:

European Coatings Show, Germany

28-30 marts 2023

Kom og oplev de seneste tendenser og teknologier, der dækker alle aspekter af produktionen af maling, belægninger, fugemasser, byggekemikalier og klæbemidler.

Kig forbi vores stand og hør mere om de fordele vores Auto-line selvrensende filter kan medføre i jeres produktion. Vi har specialiseret os i mange forskellige industrier og har mere end 60 års viden om væskefiltrering.

HiFlux Filtration har et stærkt fokus på altid at levere løsninger af høj kvalitet, uanset om vi leverer standardløsninger eller kundetilpassede filtreringsløsninger

Find os i hal 4, stand 151.

Har du brug for en adgangsbillet til messen, så send en mail til mbh@hiflux.dk

Læs mere her om European Coating Show her.

Food Technology, Holland

12-13 april 2023

Besøg vores stand F-27, og få mere at vide om fordelene ved det selvrensende Auto-line-filter. Vi har stort fokus på hygiejniske filtreringsløsninger for at forbedre din fødevareproduktion og øge sikkerheden.

Vi specialiserer os i mange forskellige industrier og har mere end 60 års erfaring med løsninger indenfor væskefiltrering.

HiFlux Filtration har et stærkt fokus på altid at levere løsninger af høj kvalitet, uanset om vi leverer standardløsninger eller kunde tilpassede filtreringsløsninger

Læs mere her om messen her.

Expoquimia, Spanien

30 maj – 2 juni 2023

Mød vores partner Tecnica de Fluidos i Spanien på messen, og få mere at vide om alle fordelene ved det selvrensende Auto-line-filter.

Tecnica de Fluidos har stor erfaring inden for væskefiltreringsløsninger og er førende på markedet for løsninger til procesindustrien.

Læs mere her om messen her.