Skip to main content

Om HiFlux Filtration A/S

HiFlux Filtration A/S – Specialister i væskefiltrering

HiFlux Filtration A/S er en dansk virksomhed, der i mere end 60 år har specialiseret sig i filtreringsløsninger af væsker til procesindustrien og energisektoren.

Siden starten i 1959 er produktionen steget støt, og i dag tilbyder virksomheden en bred vifte af standard- og specialfremstillede filtreringsløsninger.

Erfaring og specialviden

Gennem årene er der opnået en stor viden og erfaring med specielle filtreringsprojekter. I dag tilpasses filtrene efter hver enkelt kundes behov.

Rådgivning, service og problemløsning for den enkelte kunde er vigtige dele af virksomhedens aktiviteter, og HiFlux Filtration A/S’ kunder nyder godt af den mangeårige erfaring og ekspertise inden for filtrering af væsker.

Kvalitet og service er nøgleord hos HiFlux Filtration A/S

Virksomheden lægger vægt på altid at levere produkter af høj kvalitet uanset om der er tale om levering af standard filterprodukter eller specialfremstillede løsninger.

Kompakte selvrensende automatfiltre

HiFlux Auto-line-filtre er designet som kompakte selvrensende automatfiltre med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Filterets robuste konstruktion gør det velegnet til industrielle og hygiejniske anvendelser, hvor driftssikkerhed og pålidelighed er afgørende.

Dette omfatter filtrering af de fleste væsker, herunder procesvand, kølevand, spildevand, farve, lak, klæbemidler, polymerer osv., hvor der kræves effektiv forfiltrering og slutfiltrering i et område på 30-2000 mikron.

Auto-line automatfilteret anvendes, når der er behov for en automatisk kontinuerlig rensningsproces. Urenhederne koncentreres i filteret, indtil de drænes væk. Dræningen sker, mens filteret stadig er i drift, hvilket gør væsketabet som følge af rensningen minimalt.

Auto-line automatfiltrene fås i forskellige versioner, hvor skrabeprocessen drives af en gearmotor eller af en pneumatisk aktuator. Nogle af filtrene har en forlænget pneumatisk cylinder, således at krydskontaminering mellem den væske, der skal filtreres, og det pneumatiske system undgås.

Ved udformningen af filteret var det meget vigtigt at gøre konstruktionen robust og pålidelig. Ved at begrænse antallet af bevægelige komponenter minimeres slitage- og vedligeholdelseskravene. Den enkle konstruktion medfører, at filteret er meget let at servicere, da der ikke er behov for ekstern servicehjælp eller specialværktøj. Desuden gør filterets kompakte konstruktion det velegnet til steder, hvor højden er en begrænsning.

Tilsyn fra den danske fødevarestyrelse

Virksomhedens høje krav til produkter og service er dokumenteret via kvalitetscertificater på en lang række områder. Leverancen af filtre til fremstilling af fødevarer betyder, at HiFlux Filtration A/S er under tilsyn fra den danske fødevarestyrelse. Se den seneste rapport her

Se vores ny profilbrochure.
PDF – Klik her  

Auto-line selv-rensende filter løsninger