Skip to main content

Professionel filtrering – Brine

HiFlux Auto-line® filtre er specielt designet til automatisk filtrering af brine.

Verdensførende virksomhed, der producerer og udvikler tilpassede hygiejniske filterløsninger. Fokus på øget fødevaresikkerhed, produktivitet og indtjening.

Om Auto-line® selvrensende automatfilter:

Anvendes hos mange af de største producenter af ost i Europa. Auto-line filteret fjerner uønskede partikler og holder saltlagen til brine klar.

Før installation:
Manuel rengøring af manuelle filtre regelmæssigt, høje vedligeholdelsesomkostninger & nedetid i produktionen.

Efter installation:
Automatisk proces, øget produktivitet, maksimal fødevaresikkerhed & ingen produktionsstop.

Fakta for Auto-line® selvrensende automatfiltre

Overholder bestemmelserne EC1935/2004 og EU 10/2011 samt FDA-standarderne. CIP-venligt design i overensstemmelse med anbefalingerne om hygiejnisk design fra European Hygienic Equipment Design Group (EHEDG).

HiFlux Auto-line® automatfilter er designet som et kompakt, selvrensende filter. Filterets robuste konstruktion gør det velegnet til anvendelser, hvor driftssikkerhed og pålidelighed er afgørende.

Nøjagtig filtrering ned til 50 mikrometer [µm].

FORDELE

 • Fjerner uønskede partikler
  Høj driftsikkerhed.
 • Kontinuerlig flowproces
  Selvrensende funktion.
 • Sikrer ensartet kvalitet
  Øget produktkvalitet.
 • Eliminerer nedetid
  Optimerer indtjeningen.

Vidste du?

En saltlage af god kvalitet er afgørende for ostens aroma, smag, skorpe og udseende. Dårlig saltlage er en betydelig trussel mod ostekvaliteten og kan medføre at osten kasseres, samt økonomisk tab. Ved anvendelse af Auto-line filteret, får du en ensartet og homogen saltlage af høj kvalitet, når du filtrerer oste partikler væk.

Tilpassede løsninger?

Vi har mere end 60 års erfaring med at udvikle filtreringsløsninger til mange forskellige industrier. Hvis du har specielle ønsker, ser vi frem til at høre fra dig.