Skip to main content

Professionel filtrering – Madlavningsolie

HiFlux Auto-line® filtre er specielt designet til automatisk filtrering af madlavningsolie, samt andre forskellige olieprodukter.

Verdensførende virksomhed, der producerer og udvikler tilpassede hygiejniske filterløsninger. Fokus på øget fødevaresikkerhed, produktivitet og indtjening.

Om Auto-line® selvrensende automatfilter:

Anvendes hos mange af verdens førende producenter af olie produkter.

Før installation:
Manuel rengøring af manuelle filtre regelmæssigt, høje vedligeholdelsesomkostninger & nedetid i produktionen.

Efter installation:
Automatisk proces, øget produktivitet, maksimal fødevaresikkerhed & ingen produktionsstop.

Fakta for Auto-line® selvrensende automatfiltre

Overholder bestemmelserne EC1935/2004 og EU 10/2011 samt FDA-standarderne. CIP-venligt design i overensstemmelse med anbefalingerne om hygiejnisk design fra European Hygienic Equipment Design Group (EHEDG).

HiFlux Auto-line® automatfilter er designet som et kompakt, selvrensende filter. Filterets robuste konstruktion gør det velegnet til anvendelser, hvor driftssikkerhed og pålidelighed er afgørende.

Nøjagtig filtrering ned til 50 mikrometer [µm].

Fordele

 • Fjerner uønskede partikler
  Høj driftsikkerhed.
 • Kontinuerlig flowproces
  Selvrensende funktion.
 • Sikrer ensartet kvalitet
  Øget produktkvalitet.
 • Eliminerer nedetid
  Optimerer indtjeningen.

Vidste du?

Auto-line filteret kan sikre en produktionsforøgelse på op til 20 % og er velegnet til filtrering af forskellige olier til hygiejnisk brug på grund af det selvrensende design. Ved anvendelse af Auto-line filteret opnås der flere fordele som f.eks. øget produktkvalitet og produktion, samt filteret er let at installere. Auto-line filteret er helt aflukket, hvilket medfører, at operatørerne er beskyttet mod dampe og væsker.

Tilpassede løsninger?

Vi har mere end 60 års erfaring med at udvikle filtreringsløsninger til mange forskellige industrier. Hvis du har specielle ønsker, ser vi frem til at høre fra dig.