Skip to main content

Rådgivning

Hos HiFlux Filtration A/S ser vi god rådgivning som en vigtig del af den vare vi leverer

Valg af de helt rigtige filtre til væskefiltrering på netop din virksomhed kræver specialviden og vores kompetente medarbejdere sidder derfor parat til at høre om din virksomheds behov, sådan at vi sammen kan finde den rigtige løsning.

Teknisk know-how

I nogle tilfælde vil løsningen være et af vores mange standardfiltre. I andre tilfælde kræver filtreringsopgaven, at vi tilpasser filtrene til din virksomhed. I teknisk afdeling hos HiFlux Filtration A/S arbejder der ingeniører og tekniske udviklere, der har års erfaring med at matche de helt rigtige filtre til behovene i industrien.

Rådgivning der holder i mange år

Hos HiFlux Filtration A/S fokuserer vi på at levere filterløsninger af en kvalitet, der skal holde mange år frem i tiden. Det betyder, at vi også rådgiver om de filtre, vi allerede har hjulpet med at installere.

Selv hvis I har købt et filter hos os for mange år siden, kan vi finde alle produktionsdetaljer via filterets serienummer og levere alle nødvendige reservedele.

Kundeservice

Hos HiFlux Filtration A/S måler vi vores succes i tilfredse kunder

Vi ønsker at give kunderne den bedste service, men en forudsætning for god service er ikke kun at levere driftssikre produkter af høj kvalitet. Vi mener, at det i lige så høj grad handler om at vejlede vores kunder, så de finder de bedste løsninger til netop deres filtreringsbehov.

Kontakt

Når du henvender dig til HiFlux Filtration A/S, vil du derfor straks få kontakt til en af vores dygtige medarbejdere i Salgsafdelingen, som er klar til at vejlede om det rigtige valg af filterløsning.

Ofte findes løsningen i samarbejde med vores medarbejderstab af tekniske rådgivere og udviklere, der omfatter ingeniører og konstruktionsteknikere med specialviden inden for filtrering.

Læs mere om vores kunderådgivning og mulighederne for et besøg af en af vores konsulenter

Eller ring til os på 76 74 16 60 og hør om de muligheder du har, som kunde hos HiFlux Filtration A/S.