Micro-line 1050 SS filter

HiFlux Micro‐line 1050 SS filtre i rusƞrit syrefast stål EN 1.4404 er designet som et kompakt in‐line universalfilter med mange anvendelsesmuligheder.

Filteret leveres som pose‐ eller si‐filter og kan i begge udgaver monteres med magnetstav for effektiv tilbageholdelse af magnetiske partikler.

Filteret er konstrueret til 16 bar designtryk ved temperatur op til 110°C (vand) ‐ eller efter opgave.

Låget er designet således, at det nemt kan åbnes/lukkes ‐ uden brug af værktøj ‐ hvilket gør rensning hurtig og enkel, så filteret straks kan bringes tilbage i drift.

Som posefilter anvendes filteret, hvor der er behov for pålidelig fin‐filtrering fra 1 mikron med stor snavs‐kapacitet. Filterposer leveres i forskellige materialer og filtreringsgrader (se endvidere datablad for filterposer).

Som si‐filter anvendes filteret, hvor der er behov for stort flow og snavskapacitet samt et lille differenstryk.

Som standard er strømningsretningen indefra og ud gennem filterindsatsen. Snavset opfanges i filter‐sien, som kan løftes ud og renses. Det er muligt at anvende si‐filteret med omvendt strømningsretning. Derved bliver snavset opfanget på ydersiden af sien, og det er muligt at udslamme filteret gennem drænafløbet ved montering af en venƟl.

Filteret kan monteres med unik magnetstav, der muliggør opfangelse af partikler ned til mindre end 1 mikron. Magnetstaven er konstrueret som en integreret del af pose‐/si‐indsatsen for enkel og hurtig håndtering ‐ igen uden brug af værktøj ‐ i forbindelse med rengøring.

Magnetstaven er af typen HiFlux, som er specielt udviklet til formålet. Den har i forhold til traditionelt anvendte keramiske magneter 7 gange stærkere magnetfelt, hvorved både effektivitet og kapacitet er øget væsentligt.

Som tilbehør kan endvidere medleveres ophængsbeslag, der monteres direkte på filterhuset.

Filteret er vist med flanger DN 50 TN16 EN 1092‐1. Anden tilslutningsform i henhold til kundespecifikation. Standard er med R2 nipler.

For andre muligheder se også HiFlux Micro‐line 1050, HiFlux TS og HiFlux TP filtre.

Kapacitet: 12 - 31 m3/h
Filtrering: 1 - 1000 µm
Tryk: 16 bar
Anvendelse: Industri

Produktspecifikationer

HiFlux Micro‐line 1050 SS er fremstillet helt i rustrit syrefast stål EN 1.4404 og op‐fylder gældende standarder og normer for trykbeholdere.

micro line ss

Special si eller pose for højere temperatur (max 150°C) kan leveres.

Kapacitet: (ved viskositet 1 cSt og som trykfilter)

*) Optimal opfangelse af magnetiske partikler ned til 1 mikron opnås ved gennemstrømning på <10 m3/h ved montering af HiFlux magnetstav.
**) Kapacitet i m³/h ved differenstryk

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere