MICRO-line 1050 filter

HiFlux Micro-line 1050 filtre er designet som et kompakt in-line universalfilter med mange anvendelsesmuligheder.

Filtret leveres som pose- eller si-filtre og kan i begge udgaver monteres med magnetstav for effektiv tilbageholdelse af magnetiske partikler.

Filterhuset er fremstillet i støbejern EN-GJS-500-7 og rustfrit syrefast stål EN 1.4404 og konstrueret til 16 baro arbejdstryk ved temperatur op til 110oC (vand) -eller efter opgave.

Låget er designet således, at det hurtigt kan åbnes/lukkes -uden brug af værktøj, og den indbyggede låsefunktion sikrer at filtret ikke ved uheld kan åbnes, når det er under tryk.

Som posefilter anvendes filteret, hvor der er behov for pålidelig fin-filtrering fra 1 mikron med stor snavs-kapacitet. Filterposer leveres i forskellige materialer og filtreringsgrader (se endvidere datablad for filterposer).

Som si-filter anvendes filteret, hvor der er behov for stort flow og snavskapacitet samt et lille differenstryk.

Som standard er strømningsretningen indefra og ud gennem filterindsatsen. Snavset opfanges i filter-sien, som kan løftes ud og renses. Det er muligt at anvende si-filteret med omvendt strømningsretning. Derved bliver snavset opfanget på ydersiden af sien, og det er muligt at udslamme filteret gennem dræn-afløbet ved montering af ventil.

Filteret kan monteres med unik magnetstav, der muliggør opfangelse af partik-ler ned til mindre end 1 mikron. Magnetstaven er konstrueret som en integreret del af pose-/si-indsatsen for enkel og hurtig håndtering -igen uden brug af værktøj -i forbindelse med rengøring.

Magnetstaven er af typen HiFlux, som er specielt udviklet til formålet. Den har i forhold til traditionelt anvendte keramiske magneter 7 gange stærkere mag-netfelt, hvorved både effektivitet og kapacitet er øget væsentligt.

En standard differenstrykindikator med elektrisk udtag er udviklet specielt til dette filter. Indikatoren har et område fra 0 -1,0 bar. Generelt anbefales rensning af filter ved 0,8 bar. Med det elektriske udtag er det endvidere muligt at overføre signal til fjernmelding (se endvidere datablad for differenstrykindikator).

Som tilbehør kan endvidere medleveres ophængsbeslag, der monteres direkte på filterhuset.

Ved krav om mindre tilslutnings størrelse kan der medleveres sæt af 2 stk. modflanger udboret med G1B og G ¾ B eller gevindtilslutning inklusiv bolte og pakninger.

For andre muligheder se også HiFlux Micro-line 1050 SS, HiFlux TS og HiFlux TP filtre.

 

Kapacitet: 12 - 31 m3/h
Filtrering: 1 - 1000 µm
Tryk: 16 bar
Anvendelse: Industri

Produktspecifikationer

HiFlux Micro-line 1050 er fremstillet i støbejern EN-GJS-500-7 og rustfrit syrefast stål EN 1.4404 og opfylder gældende standarder og normer for trykbeholdere.

Special si eller pose for højere temperatur (max 150°C) kan leveres.

Kapacitet: (ved viskositet 1 cSt og som trykfilter)

*) Optimal opfangelse af magnetiske partikler ned til 1 mikron opnås ved gennemstrømning på <10 m3/h ved montering af HiFlux magnetstav.
**) Kapacitet i m³/h ved differenstryk

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere