TS 6 – 8 Sifiltre

HiFlux TS Sifiltre for tryksystemer anvendes, hvor der er behov for effektiv finfiltrering med stor snavskapacitet og lavt differenstryk.

Filtrene kan anvendes som suge‐ eller trykfiltre og har et enkelt og sikkert lukkesystem, som gør rensetiden kort, således at driftsudnyttelsen af filtrene bliver størst mulig.

Kompakt design og maksimal indbygget filteroverflade sikrer bedst mulig gennemstrømning og dermed lille differenstryk, lange intervaller mellem rensning af si‐elementet og et lille energiforbrug.

Filteret består af 2 hovedelementer

 • Filterhus, designet i henhold til gældende trykbeholder normer, i opsvejst kulstof stål eller rustrit syrefast stål EN 1.4404.
 • Sikurven, med maximeret overflade, kan modstå et differenstryk på 2 bar. Filtervævet af rustrit syrefast stål i slidstærk vævning. Sikurven er opbygget således, at den nemt kan adskilles for effektiv rengøring. Dette muliggør tillige let og hurtig ændring af filtrerings‐ grad efter behov ‐ og med minimale omkostninger.

Som standard er strømningsretningen indefra og ud gennem filterindsatsen. Således opfanges snavset i filtersien, som nemt kan løftes ud og renses. Det er muligt at anvende filteret med omvendt strømningsretning. Derved bliver snavset opfanget på ydersiden af sien, og det er muligt at udslamme filteret gennem dræn i bunden ved montering af ventil.

Filteret kan yderligere monteres med magnetstav, der muliggør effektiv tilbageholdelse af magnetiske partikler. Magnetindsatsen er konstrueret som en integreret del af si‐indsatsen for enkel og hurtig håndtering i forbindelse med rengøring.

Filtrene er monteret med 2 stk. G½B udtag for eventuel montering af mano‐metre eller differenstrykmåler.

Specialudførelse i henhold til kundespecifikationer. Disse omfatter typisk andet valg af materialer, type/størrelse/placering af tilslutning, andre tryk‐grænser og/eller temperatur niveauer. Godkendelser i henhold til PED direktivet 97/23/EF.

For andre muligheder se også HiFlux LSS, HiFlux Micro‐Line 1050, HiFlux Mi‐cro‐Line 1050 SS og TS 1 ‐ 5 filtre.

Kapacitet: 260 - 695 m3/h
Filtrering: 30 - 2500 µm
Tryk: 16 bar
Anvendelse: Industri
Kategori: Tag:

Produktspecifikationer

HiFlux standardfiltre type TS leveres i kulstof stål eller rustrit syrefast stål EN 1.4404.

ts-6-8-sifiltre

Filtrene kan leveres med svingbar kranarm for låg.

Kapacitet: (ved viskositet 1 cSt og som trykfilter)

Filtrene kan monteres med højeffektive HiFlux magnetstave for opsamling af magnetiske partikler.

*) Kapacitet i m³/h ved differenstryk 0,1 bar / mikron

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Du kunne også være interesseret i...

 • Micro-line 1050 SS filter

  Kapacitet: 12 - 31 m3/h
  Filtrering: 1 - 1000 µm
  Anvendelse: Industri
 • MICRO-line 1050 filter

  Kapacitet: 12 - 31 m3/h
  Filtrering: 1 - 1000 µm
  Anvendelse: Industri
 • TS 1 – 5 Sifiltre

  Kapacitet: 4,5 - 243 m3/h
  Filtrering: 30 - 1000 µm
  Anvendelse: Industri

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere