Auto-line® Automatfiltre L & LE

HiFlux Auto-line® filtre er designet som kompakte selvrensende automatfiltre med en bred vifte af anvendelsesmuligheder til forskellige typer væske. Filterets robuste konstruktion gør det velegnet til industrielle og hygiejniske anvendelser, hvor driftssikkerhed og pålidelighed er afgørende.

Det industrielle Auto-line® filter anvendes i mange sektorer som f.eks. maling, kølevand og spildevand, teknisk vand, varmevekslere, kemikalier, resiner og energisektoren. Det hygiejniske Auto-line® filter anvendes i sektorer som f.eks. forskellige osteprodukter, chokolade, kaffe, honning, æg, drikkevarer, olie og fedtstoffer, sukker og CIP-væsker.

Auto-line® filteret anvendes, når der er behov for en automatisk kontinuerlig rengøringsproces. Partiklerne koncentreres i filteret, indtil de drænes væk, mens filteret stadig er i drift, og væsketabet som følge af rengøringsprocessen er minimalt.

Auto-line® filtrene fås også som R-E-versioner, hvor skrabningsprocessen drives af en elektrisk gearmotor, eller som P-version, hvor skrabningsprocessen drives af en pneumatisk aktuator. E-filterversionerne har en forlænget pneumatisk cylinder, således at krydskontaminering mellem den væske, der skal filtreres, og det pneumatiske system undgås.

Ved udformningen af filteret var det meget vigtigt at gøre konstruktionen robust og pålidelig. Ved at begrænse antallet af bevægelige komponenter minimeres slidtage- og krav til vedligehold. Den enkle konstruktion gør filteret meget let at servicere, da der ikke er behov for ekstern servicehjælp eller specialværktøj. Desuden gør filterets kompakte konstruktion det velegnet til steder, hvor højden er
en begrænsning.

Der kan leveres specialudgaver efter kundens ønsker.
Typisk forskellige tilslutninger, temperatur- og trykniveauer.

Kapacitet: 20 - 66 m3/h
Filtrering: 30 - 2000 µm
Tryk: 10 bar (16 bar)
Anvendelse: Hygiejnisk & Industri

Produktspecifikationer for selvrensende filter

HiFlux Auto-line® filtre er fremstillet af rustfrit syrefast stål. Filteret opfylder gældende standarder og normer for trykbeholdere og er i overensstemmelse med maskindirektivet. Filteret er CE-mærket, når filteret overholder den relevante lovgivning.

Filteret kan leveres klar til installation, komplet med pneumatisk styring og automatisk drænventil.

Der findes et bredt udvalg af tilbehør til Auto-line® filterløsninger såsom: løfteanordning, slusesystem, skylleventiler, udluftningsventiler, varmekappe, pakninger, tryksensorer, ben, vogne og meget mere.

Specialudførelser leveres i henhold til kundespecifikationer – typisk andre tryk- og/eller temperaturniveauer.

Kapacitet: (ved viskositet 1 cSt og som trykfilter)

*) Kapacitet i m³/h / mikron

Filteret bør kun installeres som trykfilter i systemer, der har et positivt overtryk (der skal tages hensyn til omgivelserne). Alle Auto-line® filtre er standardproducerede i overensstemmelse med direktivet om trykbærende udstyr 2014/68/EU artikel 4, afsnit 3. Filtrene kan leveres med godkendelse i henhold til kategori I, II, III eller IV. Auto-line® filtrene overholder maskindirektivet 2006/42/EF. Auto-line® filteret kan leveres med godkendelse til brug i eksplosive atmosfærer (udstyrskategori 2, zone 1) i henhold til direktiv 2014/34/EU.

Auto-line® filteret til hygiejnisk brug er i overensstemmelse med overensstemmelseserklæringen for kontakt med fødevare materialer EC1935/2004 for alle elastomerer og polymerer. HiFlux Filtration A/S er medlem af EHEDG og følger retningslinjerne fra European Hygienic Equipment Design Group.

Yderligere information

Filtrering

30 – 2000 µm

Tryk

16 bar

Kapacitet

4,5 – 243 m3/h

Du kunne også være interesseret i...

 • Auto-line® Automatfiltre M & ME

  Kapacitet: 9 - 27 m3/h
  Filtrering: 30 - 2000 µm
  Anvendelse: Hygiejnisk & Industri
 • Auto-line® Automatfiltre ML & MLE

  Kapacitet: 12 - 47 m3/h
  Filtrering: 30 - 2000 µm
  Anvendelse: Hygiejnisk & Industri

Jeg er interesseret i at høre mere

Find en HiFlux partner nær dig

HiFlux Filtration A/S er specialiseret i at levere filterløsninger til industrielle formål. Virksomheden kan tilbyde flere end 20.000 kombinationsmuligheder inden for udvalget af standard filtre. Samtidig løses utallige specialopgaver tilpasset behovene hos de enkelte kunder. Derfor er rådgivning og problemløsning en vigtig del af virksomhedens aktiviteter.

Find partnere